Ny lekplats i staden Arica i norra Chile

12 september 2023

Arica ligger i den nordligaste delen av Chile och är känd för sitt strålande solsken och sin fängslande kustlinje. I ett lugnt hörn av staden ligger en nyinvigd lekplats som är redo att bli en favoritplats för barn i alla åldrar. Den expansiva lekzonen utlovar oändligt med skoj och utforskande, och med Rosehill TPV® våtrumsytor garanterar den säkerhet mot potentiella halk-, snubbel- eller fallolyckor.

Rosehill TPV® handlar inte bara om säkerhet, utan även om hållbar kvalitet. Det är tillverkat för att dämpa stötar och minimera skaderiskerna samtidigt som det har en exceptionell motståndskraft mot UV-strålar, väderförhållanden och slitage - en perfekt matchning för Aricas intensiva klimat. Och med en palett på 22 livfulla färger att välja mellan är möjligheterna till fantasifulla och engagerande mjukfallsytor gränslösa, vilket säkerställer att barnen är både underhållna och skyddade.

Tack till Full Urbano