Upprustning av lekplats vid Nhulunbuy Aquatic Centre

19 juli 2023

Nhulunbuy Aquatic Centre i Nhulunbuy, Australien, är ett vidsträckt område med en 50 m olympisk utomhuspool, en småbarnsbassäng, parkmark och ett nyligen uppgraderat lekområde. Detta gör det till en favoritplats för invånare och familjer som vill koppla av eller ägna sig åt fysiska aktiviteter.

I ett nyligen genomfört projekt byttes den befintliga utrustningen ut och lekplatsen utökades till dubbla sin ursprungliga storlek. Teamet från NT Sports & Playground Surfacing skapade en omfattande design som inspirerats av den australiska aboriginska flaggan. En viktig del av uppgraderingen är Rosehill TPV® softfall-ytan, som ger skydd mot halka, snubbling och fall.

Rosehill TPV® är en unik mjukfallsbeläggningslösning av gummi som ger högkvalitativa ytor för lekplatser, fritidsanläggningar och mycket mer. Det som skiljer Rosehill TPV® från EPDM-alternativ är dess oöverträffade UV-stabilitet. Detta säkerställer att ytorna behåller sina livfulla färger och sin mjukhet längre, även efter flera års exponering i tuffa miljöer.

Tack till NT Sports & Playground Surfacing och Surface Designs TPV