Lekplats med bondgårdstema på Treendale Farm Hotel

26 maj 2023

Treendale Farm Hotel är en livlig restaurang och bar som nyligen har utökat sitt befintliga lekområde med en lekplats med bondgårdstema fylld med Rosehill TPV®-gummiklippor, rutschkanor, klätterutrustning och en traktor!

En blandning av gröna Rosehill TPV®-gummigranulat ger denna gårdsinspirerade lekplats en ljus och färgglad äng som inte bara ser bra ut utan också skyddar mot halka, snubbling och fall. Med ett urval av 22 färger erbjuder Rosehill TPV® obegränsad potential för att skapa komplexa mönster, design eller tematiserade mjuka fallytor som inspirerar barns fantasi samtidigt som deras säkerhet prioriteras.

Den överlägsna UV-stabiliteten hos Rosehill TPV® överträffar EPDM-alternativen, vilket säkerställer att ytorna behåller sina livfulla färger och mjukhet även i de mest krävande miljöerna.

Tack till Perth Playground & Rubber och Surface Designs TPV