Riverwood Wetlands Lekplatser New Rosehill TPV Mjukfall Yta

12 maj 2023

Lekplatsen Riverwood Wetlands ligger i ett förortsområde i Sydney och har utsikt över det urbana vattendraget Georges River i närheten och har nyligen genomgått en uppgradering av den mjuka ytan med Rosehill TPV®-gummigranulat.

Rosehill TPV® pour-in-place-gummi ger en taktil yta som skyddar mot halka, snubbling och fall - vilket gör det till den perfekta lösningen för lekplatser, fritidsanläggningar och mycket mer!

Skapa djärva och unika mönster med Rosehills 22 färger - kombinera flera färger för att skapa helt nya nyanser eller ge djup till befintliga nyanser. Vår överlägsna UV-stabilitet överträffar EPDM-alternativen och säkerställer att ytorna behåller sina livfulla färger och sin mjukhet även i de mest krävande miljöerna.

Tack till Glooloop Surfacing Pty Ltd & Surface Designs TPV