Ny mjukfallsyta installerad i Shenton Park

11 april 2023

Efter veckor av hårt arbete har teamet på Perth Playground & Rubber framgångsrikt slutfört installationen av en Rosehill TPV®-yta för mjuka fall, och klarat av utmanande nivåer för att säkerställa att alla områden erbjuder optimalt skydd mot snubblar och fall.

Tre harmoniska blandningar av Rosehill TPV® användes för att framhäva den nya lekplatsutrustningen. Med ett urval av över 22 färger att välja mellan är designmöjligheterna för att skapa livfulla och visuellt tilltalande ytor verkligen obegränsade.

Rosehill TPV®-ytor överträffar EPDM-alternativ genom att erbjuda oöverträffad UV-resistens, bibehålla sin färg och mjukhet under längre tid även i tuffa klimat. Överväg Rosehill TPV® för ditt nästa lekplatsprojekt för att säkerställa långvarig säkerhet och hållbarhet.