Fantastiskt nytt lekland vid Reddall Reserve

7 oktober 2022

Detta fantastiska nya lekområde från Creative Recreation Solutions (CRS) vid Reddall Reserve i Lake Illawarra, New South Wales, Australien, har ett brett utbud av klätterställningar, gungor och rutschkanor, omgivna av en Rosehill TPV® mjukfallsyta i gummi.

Rosehill TPV® våtgjutna ytor skyddar mot halka, snubbling och fall, vilket gör dem till den perfekta ytbeläggningslösningen för alla rekreationsmiljöer. Det är enkelt att blanda den perfekta blandningen för varje projekt med vårt utbud av 22 färger, och den oöverträffade UV-stabiliteten hos Rosehill TPV® innebär att ytorna kommer att förbli ljusa och mjuka i många år framöver. Hållbarheten och tillförlitligheten hos Rosehill TPV® garanterar en högkvalitativ yta med lång livslängd.

Tack till Creative Recreation Solutions (CRS) och surface Designs TPV